Άμεση νομική επιβεβαίωση ότι όντως τα ψηφιακά υδρόμετρα της ΔΕΥΑΗ είναι “ρουφιάνοι” για τους πολίτες!

Πριν από λίγο επικοινώνησε με το Candiadoc νομικός εκπρόσωπος της εταιρείας που προμηθεύει τα ψηφιακά υδρόμετρα στη ΔΕΥΑ Ηρακλείου – έτσι τουλάχιστον συστήθηκε- προκειμένου να μας “προειδοποιήσει” ότι αν και η σχετική επισήμανση πολίτη είναι σωστή, το δημοσίευμα είναι σωστό, εντούτοις μπορεί να διαπράττουμε το αδίκημα της γνωστοποίησης του θέματος σε… κακόβουλους!

Δείτε:

Πώς τα νέα ψηφιακά υδρόμετρα της ΔΕΥΑΗ μπορούν να “ρουφιανεύουν” όσους διαμένουν σε ένα σπίτι!

Προφανώς ζητήσαμε την απάντησή του αν και ο ίδιος σημείωσε ότι το δημοσίευμα δεν λέει ψέματα, βγάζει όμως “απόρρητα” μυστικά στη φόρα!

Άρα, προσθέσαμε, για να βγαίνουν “απόρρητα” στη φόρα, έχει δίκιο ο πολίτης.

Με άλλα λόγια, όπως σημειώσαμε στον νομικό εκπρόσωπο που θεώρησε ότι δεν έχει κάτι να απαντήσει (αφού θεωρεί ότι η ανάρτηση αναφέρει την πραγματικότητα), αυτό που μας επισήμανε με “κομψό” τρόπο αρκετές φορές είναι ότι θα μας “κυνηγήσει” για διαρροή απορρήτων! Κι αφού δεν “δώσαμε” τον πολίτη, θα κυνηγήσει τον εκπρόσωπο του site!

Λοιπόν, στην Ελλάδα αυτό είναι το πρόβλημα: όχι αν υπάρχει το “σπυρί”, αλλά αν το δημοσιοποιήσουμε…

Καλοδεχούμενες οι νέες νομικές περιπέτειες, μετά την επιβεβαίωση από τον συνήγορο (με τηλέφωνο … ——-912) ότι δεν γράψαμε κάτι που δεν ισχύει.

ΥΓ: Όταν ο κύριος συνήγορος ερωτήθηκε αν ανακαλεί την άποψη ότι “όλα καλώς γραμμένα”, βιάστηκε να μας αποχαιρετήσει και να κλείσει το τηλέφωνο…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί